Afdrukken

Krale Advies adviseert particulieren, ondernemers, instellingen, architecten en ontwikkelaars met betrekking tot een op maat gesneden en duurzame installatie in woningen, kantoren, hotels/restaurants, bedrijfspanden en instellingen in heel  Nederland. Krale Advies onderscheidt zich door u te ondersteunen bij het vinden van oplossingen waardoor u prettiger woont of uw business beter kunt uitvoeren. Zodat u: beter onderwijs kunt aanbieden, uw cliĆ«nten beter kunt verzorgen, uw woningen als starterswoning in de markt kunt zetten of uw medewerkers productiever kunt laten zijn.

Dit vanaf de eerste schetsen, de selectie van de juiste concepten, het in de markt zetten van de plannen en het bewaken van de kwaliteit van de uitvoering:

Hierbij bestrijken we  de volle breedte van het vakgebied. Van uiterst comfortabele verwarming en koeling tot verkwikkende badvoorzieningen en een volledige domoticasysteem voor zaken als de bediening  van uw audio- en videosysteem en sfeervolle verlichting.

In meer technische termen:

 Bij elke opdracht wordt de uitwerking weer opgestart vanaf de basis, uw business, binnen de kaders van:

Dankzij deze opzet is de uitwerking altijd een maatpak en geen confectie.

Bij voorkeur bieden wij onze diensten aan op basis van de DNR-2011 (incl. herziening juli 2013) en een taakomschrijving conform de DNR-STB-2014. U als opdrachtgever heeft hiermee exact inzicht in de omvang van onze aanbieding, maar u houdt ook in beeld welke taken u nog bij andere partijen dient onder te brengen. De DNR-2011 en DNR-STB-2014 zijn standaard algemene voorwaarden en taakomschrijvingen die o.a. door de Rijksgebouwendienst worden gehanteerd bij het onderbrengen van taken van adviseurs.

Wij bieden onze diensten aan in de volgende fases (conform DNR-STB) van een project: